БРИЛЯНТ ДЕНТ
СТУДИО ЗА ДЕНТАЛНА ЕСТЕТИКА
 
 
Дентално студио БРИЛЯНТ ДЕНТ започва дейността си през 2004 г. като индивидуална стоматологична практика. Постепенно се развива и специализира предимно в областта на естетичната дентална медицина и понастоящем е сред водещите стоматологични клиники в град София. Разполага с модерна  апаратура за диагностика и лечение на стоматологичните заболявания.
В началото на 2016 г. БРИЛЯНТ ДЕНТ завърши процес по пълно обновяване и модернизация. За да бъдем постоянно на най-високо ниво и да оправдаем доверието на нашите пациенти, извършихме цялостна подмяна на интериора и оборудването.


В БРИЛЯНТ ДЕНТ работи висококвалифициран екип, с богат клиничен опит.  Прилагаме методи и материали съобразени с последните тенденции в денталната профилактика, диагностика и лечение. За да се постигне оптимален ефект от стоматологичното лечение, при специфични случаи, работим в тясно сътрудничество с външни специалисти - имплантолог, ортодонт, анестезиолог. Ние съзнаваме необходимостта от индивидуален подход към всеки, за да можем заедно с Вас да създадем Вашата брилянтна усмивка!
Ние искрено вярваме, че доволният пациент е нашата най-добра реклама!

ПРИНЦИПИ НА РАБОТА
Работим с предварително записани часове, за всеки пациент, за да осигурим Вашето спокойствие и оптимален резултат от лечението. В случай, че не можете да спазите резервирания от Вас час, моля уведомете ни възможно най-рано.  Възможни са посещения извън графика, след предварителна уговорка.
Ние внимателно планираме всеки етап от Вашето лечение и заедно с Вас вземаме решение за всеки детайл от него. Стремим се да работим абсолютно безболезнено, като за целта използваме различни техники и методи за обезболяване. Уютната и релаксираща обстановка допринася за Вашия комфорт по време на стоматологичните процедури. По време на Вашето посещение можете да ползвате безплатно неограничен безжичен интернет в клиниката.


ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ
За да гарантираме Вашето здраве и безопасност по време на лечението, ние осъществяваме  строг контрол на дезинфекция и стерилизация. Използваме автоклав на немската фирма MELAG, покриващ европейския стандарт  EN13060.    Работим с индивидуално опаковани инструменти, лични предпазни средства, като ръкавици и маски за еднократна употреба.
Използваме само материали и консумативи на реномирани световни производители: VOCO,  3М ESPE, HERAEUS KULZER,  KERR HAWE, PIERRE ROLAND,   DENTSPLY,  ZHERMACK, SEPTODONT, GC, ULTRADENTAL и др.
БРИЛЯНТ ДЕНТ работи с най-модерните зъботехнически лаборатории, гарантиращи перфектната изработка на Вашите протезни конструкции.
  

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:
- Широка гама от диагностични и лечебни дейности на конкурентни цени.
- Индивидуално отношение и безболезнени стоматологични манипулации.
- Гъвкаво работно време , съобразено с Вашите възможности за посещение, включително в почивни дни.     
Прием - с предварително записване
За резервация - тел.: 087 85 85 661

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС !
Ако не намирате информация за нещо, което Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нас. Можете да изпращате Вашите мнения, предложения, и коментари чрез формата за контакт на сайта ни или на e-mail.

Записване на час се извършва  на телефон 087 85 85 661

Съдържанието на този сайт е само за информация - не може да бъде използвано като източник за диагностика и лечение и не може да замести посещението Ви при стоматолог !
foxyform.com
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ако искате да получавате своевременно актуална информация относно нашата дентална клиника, новости в диагностиката и лечението на стоматологичните заболявания, интересни клинични случаи и промоции на дентални услуги, харесайте страницата ни във FACEBOOK.